CALAFELL RECUPERA LA SEVA PUBILLA I INCORPORA LA FIGURA DE L'HEREU

 

 Irene Revilla, Pubilla de Calafell 2023, Àlex Amaya Hereu de Calafell 2023.


El passat 12 de juliol a la Destil·leria, es va viure la proclamació de la Pubilla i l'Hereu de Calafell: un acte que antigament formava part de les nostres Festes Majors i que gaudia de molta popularitat.

La recuperació del pubillatge ha anat de la mà de l'Associació La Bota de Calafell i ha comptat amb la col·laboració de l'Associació Foment del Pubillatge Garraf - Penedès, que col·labora amb el pubillatge de la nostra vegueria i de l'Ajuntament de Calafell.

El pubillatge s'ha adaptat a les noves generacions: els candidats han hagut de passar dues proves de cultura general i local (escrita i oral) a més, participaran activament de les festes tradicionals del poble i Catalunya.

 Les institucions i entitats que conviden al pubillatge català els reben com a representants culturals del municipi, i és en aquesta línia que es treballarà en el nostre municipi.

A la proclamació de Calafell hi van assistir una trentena de representants del pubillatge infantil,  pubillatge local, comarcal i intercomarcal i nacional, el qual agraïm la seva presència.


La Pubillla i l'Hereu de Catalunya fent la seva entrada acompanyats de l'alcalde de Calafell, Ramón Ferré.


Entrades populars